negende en elfde plek voor atb team lveld

In Lunteren stond op zondag 2 september voor de mountainbikers van ATB-team Lemelerveld alweer de vierde wedstrijd uit een serie van vier bergraces op de agenda. Het parcours in Lunteren staat bekend als een zwaar rondje waar de nodige technische vaardigheid van de renners wordt gevraagd.

Namens ATB-Team Lemelerveld stonden Mark en Rob van der Heijden aan het vertrek van de 105 minuten wedstrijd. Rob kon aanvankelijk aanpikken bij een omvangrijke kopgroep. Nadat deze uiteen viel was het ieder voor zich. Rob finishte uiteindelijk op een keurige negende plaats en Mark volgde op plaats elf.

Jeroen Wessel startte in de 75 minuten-wedstrijd. Na een goede start kon hij al snel aansluiten bij een grote kopgroep die even later uiteen viel. Na een constante wedstrijd finishte Jeroen als elfde.

Volgend weekend staat de laatste nationale wedstrijd in Heeswijk op het programma.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.