Home / archiefcentraal / marienberg lutten en kloosterhaar boeken zeges

marienberg lutten en kloosterhaar boeken zeges

Mariënberg pakte vanmiddag de eerste zege thuis op SVI met 2-1. Michael Zweers en Theo de Lange waren trefzeker voor de Mariënbergers dat na de 2-1 nog even moesten billenknijpen. Gelukkig bleven de punten thuis.

Kloosterhaar pakte de volle winst tegen kampioenskandidaat CSV’28. Met 3-1 waren de mannen van Bert Snippe te sterk voor de Zwollenaren. Derian Reinders zette Kloosterhaar op voorsprong, maar CSV’28 kwam langszij. Stan Ravenhorst en Mark Boshove zorgden ervoor dat de punten op de Polderhoek bleven.

Lutten was te sterk voor Hardenberg’85. Tweemaal Frank Altena en éénmaal Wessel Kriens zorgden ervoor dat Lutten vlak na rust al op 3-0 stond. Rick Koelman deed nog wat terug namens de Hardenbergers maar meer zat er niet in. Lutten heeft nu zes uit twee en staat mooi bovenaan.

Gramsbergen was thuis niet bij machte om Voorwaarts af te stoppen. De Vriezenveners gingen met 0-2 naar huis en hebben evenals Lutten ook zes uit twee.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.