lutten wint voor derde maal

Lutten doet het uitermate goed in de derde klasse. Mede koploper Voorwaarts Vriezenveen werd in eigen huis met 1-3 geklopt. Door deze zege is Lutten nu alleen koploper in de derde klasse. Na een 1-0 achterstand waren het Jerry Poel, Gijs Ruben en Jord Anbergen die Lutten de drie punten bezorgde.

Hardenbegr’85 won thuis met 3-0 van het Zwolse ZAC en boekte zodoende de eerste zege van het seizoen. Promovendus ZAC was vanmiddag niet bij machte om een gaatje te vinden in de hechte defensie van de Hardenbergers.

Mariënberg pakte een puntje in Zwolle tegen Zwolsche Boys dat zodoende het eerste puntverlies leed. De Boys hadden na twee wedstrijden nog de volle buit en kwamen dan ook op voorsprong. Mariënberg knokte zich terug in de wedstrijd en pakte verdiend een punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.