Home / archiefcentraal / lutten wint voor derde maal

lutten wint voor derde maal

Lutten doet het uitermate goed in de derde klasse. Mede koploper Voorwaarts Vriezenveen werd in eigen huis met 1-3 geklopt. Door deze zege is Lutten nu alleen koploper in de derde klasse. Na een 1-0 achterstand waren het Jerry Poel, Gijs Ruben en Jord Anbergen die Lutten de drie punten bezorgde.

Hardenbegr’85 won thuis met 3-0 van het Zwolse ZAC en boekte zodoende de eerste zege van het seizoen. Promovendus ZAC was vanmiddag niet bij machte om een gaatje te vinden in de hechte defensie van de Hardenbergers.

Mariënberg pakte een puntje in Zwolle tegen Zwolsche Boys dat zodoende het eerste puntverlies leed. De Boys hadden na twee wedstrijden nog de volle buit en kwamen dan ook op voorsprong. Mariënberg knokte zich terug in de wedstrijd en pakte verdiend een punt.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.