Home / archiefcentraal / lutten begint goed in derde klasse

lutten begint goed in derde klasse

In de derde klasse is Lutten goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Uit tegen één van de titel kandidaten IJVV werd met 0-1 gewonnen. Match winnaar was Michael Brouwers die vlak na rust voor de enige treffer zorgde.

De andere vechtdal ploegen deden het minder. De streek derby in Hardenberg, tussen Hardenberg ’85 en Gramsbergen leverde een nipte zege op voor Gramsbergen dat met 0-1 won.

Kloosterhaar begon niet goed in de derde klasse. Uit tegen Voorwaarts Vriezenveen werd met 2-1 verloren. Silas Prijs zorgde nog wel voor de 1-1 maar Gert Doger zorgde ervoor dat de punten in Vriezenveen bleven. Kloosterhaar speelde de laatste 20 minuten met een man meer, maar kon het overtal niet omzetten in een zege.

Mariënberg stond tegen CSV’28 al na 9 minuten door Hans Bouwhuis op voorsprong. Na rust werd het 1-1, terwijl in de 88ste minuut Peter Bruintjes voor de 2-1 zorgde. “Een zure nederlaag, want het was niet nodig geweest”, aldus Alfred Dorgelo.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.