luinge nekt hhc

Roelof Luinge is nog altijd een baasje in het voetbalveld. Zaterdag was heel HHC niet te spreken over de man met de fluit. in de 83ste minuut was Luinge de enige die zag dat een bal over de lijn was geweest. Een inzet van Meegdenburg leek voor de lijn zijn weg gehaald maar Luinge besliste anders.

HHC kwam zodoende op een 2-0 achterstand, want even ervoor had Brouwers voor de 1-0 gezorgd. In de eerste helft kregen beide teams wat kansjes. Na rust kwam er wat meer leven in de brouwerij, maar dat was niet door HHC. Na de 2-0 zorgde Dennis Krohne nog wel voor de 2-1 maar meer zat er niet in.

HHC dat zo goed begon aan de competitie bleef dus met lege handen achter. Jammer want het was niet minder dan GVVV uit Veenendaal. Dinsdag gaven de mannen vlak voor tijd een 4-3 voorsprong weg. Vandaag namen ze helemaal niks mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.