lopers ag 85 actief bij grachtenloop hasselt

In de binnenstad van Hasselt vond zaterdag 22 september de Grachtenloop plaats, waarbij enkele lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 aanwezig waren.

Bert de Boer werd tweede op de tien kilometer met een tijd van 35.48 minuten. Maurice Veijer liep 39.15, waarmee hij zijn persoonlijk record met een halve minuut scherper zette. Roelof Sondaar werd bij de heren 50+ tweede met een tijd van 42.55 minuten en Albert Timmerman werd in deze categorie derde met 44.28 minuten.

Op de vijf kilometer was Fred Koningstein de snelste bij de heren t/m 49 jaar. Met een tijd van 20.18 minuten verbeterde hij zijn p.r. met één seconde. Henk Akkerman won met 20.56 de eerste prijs in de categorie heren 50+. Lambert Akkerman werd in dezelfde categorie tweede met 22.24. Sylvia van Leussen werd met een tijd van 24.54 derde bij de dames, waarmee ze haar p.r. met ruim een minuut aanscherpte. Liny Tempelman liep 27.20 minuten.

Bij de Appelloop in Olst liep Cor Kooiker de 5 kilometer in 21.39 minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.