lintjes voor brandweermannen

Alle vier namen zij tevens afscheid van het brandweerkorps. Dat hadden de brandweerlieden al eerder in 2009 kunnen doen, maar ze zijn langer gebleven om de grote groep nieuwelingen van twaalf personen via een inwerkprogramma te begeleiden. Deze periode was van september 2009 tot maart 2010.

Albertus Frederikus Baarslag was sinds 1986 actief voor de Vrijwillige Brandweer Ommen en deed dat – net als zijn collega’s – altijd naar volle tevredenheid. Sinds 1989 was hij hoofdbrandwacht. Datzelfde gold sinds 1990 voor Jacob Hagedoorn, die al sinds 1982 brandweerman was.

Gezinus Haveman was sinds 1988 actief bij de Vrijwillige Brandweer en Gerrit Jan Hekman had er toen zelfs al tien jaar op zitten. Ook zij waren jarenlang hoofdbrandwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.