Home / archiefcentraal / laatste scootmobieltocht dalfsen op 19 september

laatste scootmobieltocht dalfsen op 19 september

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen hield deze zomer in samenwerking met twee enthousiaste toerclubleden al drie scootmobieltochten. De laatste tocht van dit seizoen vindt plaats op woensdagmiddag 19 september 2012 van 13.30 tot 16.30 uur.

De afstand van de tocht is circa 25 kilometer en onderweg is er een koffiestop. Twee erkende verkeersregelaars gaan mee voor begeleiding. Uiteraard kan iedereen met een scootmobiel aan deze tocht meedoen. Deelname is op eigen risico. Er wordt gestart vanaf de parkeerplaats bij het gemeentehuis Dalfsen.

Aanmelden voor deze tocht kan bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, 0529-434570. Dit kan tot maandag 17 september 2012. Geef bij opgave een telefoonnummer van een thuisblijver opgeven in geval van bijzonderheden onderweg.De onkosten bedragen 5 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.