Home / archiefcentraal / kringloopwinkel nieuwleusen gaat open

kringloopwinkel nieuwleusen gaat open

In de afgelopen twee maanden hebben de medewerkers van de kringloopwinkel en vrijwilligers van Nieuwleusen Synergie hard gewerkt om het pand, waar voorheen Bosch Motoren was gevestigd, om te bouwen tot een kringloopwinkel. Vanaf begin september was het al mogelijk om herbruikbare goederen voor de verkoop aan te leveren. Hiervan is massaal gebruik gemaakt, waardoor de winkel is gevuld met alle zaken die je van een kringloop mag verwachten.

De openingstijden en de contactgegevens van de kringloop vindt u op www.nieuwleusensynergie.nl. Het adres van de kringloopwinkel is De Grift 17 te Nieuwleusen. De Grift is een zijstraat van de Jagtlusterallee, tussen Arcabo en Time Out.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.