korfbalmiddag voor groepen 1 2 en 3

Korfbalvereniging d’Ommerdieck uit Nieuwleusen houdt op woensdagmiddag 26 september een korfbalmiddag voor de groepen 1, 2 en 3 van alle basisscholen. Dit zal zijn op het korfbalveld aan de Julianalaan, van 14.30 tot 16.00 uur. De opgave voor deze middag gebeurt via de scholen.

In oktober gaat de korfbal weer trainen en spelen in de sporthal. Voor de zaalcompetitie wil de korfbalvereniging een nieuw F-team voor deze competitie inschrijven en door mee te doen aan de korfbalmiddag kan er vast geoefend worden. De eerste drie trainingen zijn daarna gratis.

Inlichtingen bij Loes van de Wetering, tel 482707 of www. kvommerdieck.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.