inschrijtermijn glasvezel ommen verlengd

Afgelopen weken konden de inwoners van Ommen zich inschrijven voor glasvezel. Als 30 procent van de huishoudens binnen het aansluitgebied ‘ja’ zou zeggen, dan zou er gestart worden met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Het benodigde aantal inschrijvingen is nog niet gehaald. Welk percentage wel is gehaald, wil Reggefiber niet zeggen.

Om Ommen nog een kans te bieden, heeft het bedrijf de inschrijftermijn verlengd tot 21 oktober. Daarna weet Reggefiber of er genoeg inschrijvingen zijn om te starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Gemeente voor gemeente, straat voor straat en woning voor woning wordt heel Nederland aangesloten op glasvezel. Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk is een enorme investering nodig. Daarom wil Reggefiber graag een garantie dat er ook gebruik van wordt gemaakt. Als 30 procent van de huishoudens in het aansluitgebied kiest voor glasvezel, start Reggefiber met de aanleg van het netwerk.

Hardenberg en Dedemsvaart hebben al gekozen voor het snelle en stabiele netwerk van Reggefiber. Heeft Ommen op 21 oktober niet voldoende inschrijvingen voor glasvezel, dan kan het jaren duren voordat Ommen opnieuw de kans krijgt en gaan andere gemeenten voor. Inwoners van Ommen hebben nog tot 21 oktober de kans om een keuze te maken uit de aanbiedingen van de serviceproviders Concepts, KPN, Lijbrandt, Solcon, Plinq, Telfort, Vodafone of XS4ALL.

Inwoners van Ommen kunnen kiezen voor glasvezel door een abonnement voor tv, internet en telefonie af te sluiten bij de serviceproviders in Ommen. Voor meer informatie over de vele voordelen van glasvezel en over het aanbod van de serviceproviders kan iedereen terecht in de glasvezelwinkel. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden en bieden een onafhankelijk advies met betrekking tot de keuze tussen de verschillend abonnementen van de serviceproviders. De glasvezelwinkel is gevestigd aan het Kerkplein 6 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.