hou streek huldigt clubkampioenen skeeleren

Op maandag 17 september 2012 heeft Schaats- en Skeelervereniging Hou Streek Hardenberg op de Combibaan Ons Genoegen haar clubkampioenen van het skeelerseizoen 2012 gehuldigd .

De clubkampioenen in de verschillende categorieën zijn geworden Niels van Ginkel, Ronald Wolters, Lilian Waterink, Yoerike Schuldink, Rick Seine, Daimon ter Wielen, Elise Timmerman en Iris Bouwman. Iris Bouwman heeft ook uitstekend gepresteerd in de Stouwdamcompetitie en bereikte in haar eerste seizoen over 7 wedstrijden de 5e plaats. Het skeelerseizoen 2012 is bijna afgelopen en in oktober 2012 gaan vele leden schaatsen op de kunstijsbaan in Assen.

Voor meer informatie zie: www.houstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.