Home / archiefcentraal / honingkeuringsdag in museum palthehof

honingkeuringsdag in museum palthehof

Bijenhoudersvereniging Nieuwleusen en omstreken viert op 15 september het 100-jarig jubileum met onder andere een honginkeuringsdag. Deze zal worden gehouden in museum Palthehof. Het inleveren van honing gebeurt in de ochtenduren.

’s Middags zal burgemeester Han Noten de prijsuitreiking verrichten. Meer informatie en het volledige programma van deze dag verwijzen is te vinden op http://nieuwleusen.bijenhouders.nl of via W. Brinkman, secretaris van de bijenhoudersvereniging, 0529-484 621.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.