Home / archiefcentraal / hockeyclub dalfsen heeft weer dames

hockeyclub dalfsen heeft weer dames

Opmerkelijk genoeg slaagde hockeyclub Dalfsen er dit jaar in seniorenteams op de been te brengen. De club beschikt nu over zowel een senioren heren- als een senioren damesteam. De afgelopen jaren lukte het de club niet volwaardige teams in het veld te brengen, omdat de jeugdige leden meestal na de middelbare school verhuisden naar de stad van studie, en daar gingen hockeyen Voor het nieuwe seizoen konden genoeg senioren worden gevonden die graag bij hun oude club wilden blijven spelen.

Voor de Gerner Es betekenen de nieuwe teams dit dat er meer leven in de brouwerij komt op de zondagen. Zo konden afgelopen zondag enkele tientallen toeschouwers genieten van de thuiswedstrijden van de veteranen en Dames 1.

Intussen is het seizoen alweer in volle gang. Maar ook tijdens de competitie blijven nieuwe spelers altijd van harte welkom. Wil je kennismaken met Hockeyclub Dalfsen, kijk dan op mhcdalfsen.nl.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.