Home / archiefcentraal / hhc blijft goed mee draaien in de topklasse

hhc blijft goed mee draaien in de topklasse

HHC deed vanmiddag op de Boshoek goede zaken in de topklasse. Tegen het gepromoveerde Jodan Boys won de ploeg van Ted Verdonkschot met 3-1, mede dankzij een sterk laatste kwartier. In de eerste helft viel er niet zoveel te beleven voor de oranje aanhang.

Na rust was het Gino Mulder die Jodan Boys op voorsprong zette. HHC deed er een tandje bij en al snel was het Garson Gouriye die de gelijkmaker liet aantekenen.

Het laatste kwartier was helemaal voor HHC en Jodan Boys kwam er niet meer aan te pas. Hielke Penterman maakte zijn vierde van het seizoen en zette zo HHC op 2-1, terwijl niet veel later Dennis Krohne de 3-1 maakte. Door deze derde zege passeert HHC het sterk gestartte Jodan Boys en staat keurig op de derde plaats vlak achter Katwijk en Barendrecht.

Volgende week mag HHC naar Spakenburg om tegen IJsselmeervogels te spelen. HHC doet het heel wat beter dan de andere Overijsselse teams die alle drie (Genemuiden, Excelsior’31 en DETO ) die onderin bivakeren.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.