het zwarte paard zoekt nieuwe schakers

Schaakvereniging het Zwarte Paard in Ommen start donderdag 6 september met het nieuwe schaakseizoen. Om 19.00 uur start de vereniging met een korte ledenvergadering, waarna men direct begint met de wekelijkse competitie. Deze competitie vindt plaats in drie groepen, waarbij voor elke schaker een tegenstander met redelijk gelijkwaardige sterkte achter het bord plaatsneemt. Hierdoor is het voor minder geoefende schakers ook leuk om mee te doen.

Elke thuisschaker zal zich zeer snel thuis voelen bij de vereniging. Het Zwarte Paard nodigt dan ook graag belangstellenden uit om te komen schaken. De locatie is het Hervormd Centrum te Ommen, normaal donderdag vanaf 20.00 uur, alleen 6 september vanaf 19.00 uur. Vooraf is er gelegenheid om schaaklessen te volgen, voor de jeugd vanaf 18.15 uur. Belangstellende senioren kunnen vanaf 19.00 uur les krijgen. Wilt u meer weten over deze vereniging en de mogelijkheden om mee te schaken, neem dan contact op met wedstrijdleider Roel Boer, 0529-452389 of voorzitter Henk Gaasbeek 0529-454232 of 454292.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.