henk ruiter ontmoet erwin nyhoff

Theater Carrousel opent dit theaterseizoen met een bijzondere gast. In de voorstelling van de serie Henk Ruiter ontmoet… maakt Henk Ruiter, muzikant en ereburger van Ommen, op muzikale wijze kennis met The Voice-finalist Erwin Nyhoff. Op zaterdag 22 september speelt het duo samen om 20.15 uur in Theater Carrousel.

Nyhoff, die al 25 jaar muzikant is, besloot vorig jaar in een opwelling mee te doen aan RTL-talentenjacht The Voice of Holland. Tijdens zijn auditie draaiden de juryleden al na enkele seconden hun stoelen om. Vanaf dat moment was de muzikant uit Heeten met zijn raszuivere stem de gedoodverfde favoriet. Door het behalen van de finale van The Voice wist hij zijn carriere weer nieuw leven in te blazen. De muzikant was, voordat hij zijn solo-carriere begon, zanger van de Prodigal Sons waarmee hij meerder albums maakte.

Kijk voor het kopen van kaarten van 20 euro op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl, of koop de kaarten bij Boekhandel Bruna in Ommen (0529-451737). De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

Henk Ruiter ontmoet… Erwin Nijhoff, zaterdag 22 september. Theater Carrousel, Aanvang 20.15 uur, entree 20 euro.