hardenberger met harddrugs aangehouden

Een 22-jarige man uit Hardenberg is in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 september op de Hofkamp in Gramsbergen aangehouden voor het in zijn bezit hebben van harddrugs. Surveillerende agenten zagen op de Hardenbergerweg een auto met hoge snelheid rijden. Hij reed de Hofkamp weg in. Dit is een doodlopende weg en de agenten wilden de bestuurder aanspreken op zijn snelheid.

De man stopte, stapte uit en wilde weglopen. Toen de agenten hem aanspraken stopte hij alsnog. Omdat hij wat verward overkwam, werd een controle uitgevoerd waarbij een zakje harddrugs en een zakje softdrugs werden aangetroffen in zijn auto. Hierop werd hij aangehouden in het kader van de Opiumwet. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.