Home / archiefcentraal / hans strijkveen loopt uit met pitch en putt

hans strijkveen loopt uit met pitch en putt

De koplopers in de competitie op de Pitch en Putt Golfbaan te Lemele liepen deze ronde met en tegen elkaar. Hans Strijkveen, Herman Scholten en Jan Hekman liepen in dezelfde flight voor de strokeplaycompetitie en Gerrit Koggel en Mieke Bendijk en Henk Bendijk en Dinand Scholten voor de stablefordcompetitie.

Dinand Scholten deed goede zaken voor de tussenstand door de tien punten mee naar huis te nemen met een score van 40 stableford, Henk Bendijk scoorde 36 stableford en kreeg zeven punten mee voor de tussenstand. Gerrit Koggel en Mieke Bendijk scoorden geen punten deze week, met 38 stablefordpunten kregen zowel Jan Hekman als Henri Duerink 9 punten voor het stablefordklassement, Jan Nekkers kreeg ook 7 punten voor zijn 36 stabelford.

In het tussenklassement stableford gaan Gerrit Koggel, Henk Bendijk en Dinand Scholten met elk 85 punten op kop. Voor het strokeplayklassement waren deze week de tien punten voor Hans Strijkveen en Jan Hekman na een rondje 55. Acht punten voor Joep van Mourik, rondje 56. Bert Duerink, rondje 57, kreeg zeven punten en zes punten waren er voor Jan Nekkers met een rondje 58.

Jos Harmsen en Henri Duerink kwamen in 59 slagen rond en kregen vijf punten bijgeschreven. Drie punten waren er deze week voor Henk Bendijk en voor de glorieuze winnaar van vorige Herman Scholten voor hun ronde 61.

Door deze uitslag liep Hans Strijkveen uit op zijn naaste belager en gaat op kop met 179 punten, gevolgd door Herman Scholten met 165. De niet spelende Theo Otten bleef op 158 staan en Jan Hekman volgt nu met 117 punten, Jos Harmsen volgt weer met 100 punten. Met nog vier wedstrijden te gaan, is Theo Otten bij de heren niet meer te achterhalen door Jos Harmsen. Bij de senioren strijden Hans Strijkveen en Herman Scholten om de titel en is Jan Hekman bijna zeker van de derde plaats in dit klassement.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.