Home / archiefcentraal / gym voor alle leeftijden bij svd uit dalfsen

gym voor alle leeftijden bij svd uit dalfsen

“Wij zijn een kleine vereniging met enthousiaste leden en leiding, en we hebben groepen vanaf 4 tot 100 jaar”, vertelt kleutergymleidster Anja Mulder van SVD Dalfsen.

De allerkleinsten, kinderen vanaf 3,5 jaar, krijgen op maandagmiddag in Hoonhorst en vrijdagmiddag in Dalfsen gymles.

Voor de jeugd bestaan drie recreatieve groepen, waarin de kinderen oefeningen doen zoals de koprol, radslag, springen over de kast en rekstokoefeningen. Kinderen die hierbij extra aanleg, motivatie en enthousiasme laten zien, mogen meedoen met de selectielessen. Die richten zich meer op het turnen: de lange mat, balk en sprong. Deze kinderen kunnen de oefeningen ook uitvoeren op regionale wedstrijden.

Ook bestaan er groepen voor volwassenen. De steps/aerobicsgroep bestaat uit danspassen met en zonder steps, op muziek. Ook wordt er aandacht geschonken aan het verstevigen van de spieren.

De sportfitlessen richten zich op fitheid. Gevarieerde conditielessen zoals steps, aerobics en andere danssoorten worden afgewisseld met spieroefeningen voor billen, benen, buik, rug en armen. Voor oudere leden worden deze lessen gegeven onder de noemer sportfit 50+, waarin het tempo wat lager ligt.

Geïnteresseerden mogen drie keer proefdraaien voordat ze lid worden.

www.svdgym.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.