gramsbergen wint op eigen veld van kloosterhaar

Gramsbergen won vanmiddag met 2-0 van Kloosterhaar. Daar zag het in het begin van de wedstrijd helemaal niet naar uit, want Kloosterhaar voetbalde beter en kreeg ook hele goede kansen. De kansen waren aan Melvin Reinders en Mark Boshove echter niet besteed, want ze vonden elke keer Albert Veldink op hun weg.

Nu had Veldsink wel een opvallend fel geel shirt aan. Misschien was het shirt wel zo aanstekkelijk dat Kloosterhaar elke keer het gele shirt wist te vinden. Gramsbergen was af en toe wel gevaarlijk in de counter. Zo pegelde Lars Kieft keihard op de lat en wist Bart Wind de terugspringende bal niet tussen de palen te krijgen.

Gramsbergen kwam wel op voorsprong. Wind zette prima voor, waarna Stef Schuurman de bal met het hoofd in de lange hoek zag verdwijnen. Beetje tegen de verhouding in. Bert Snippe vond dat ook.”Maar als jezelf de goals niet maakt, dan kun je een tegen goal verwachten”.

Geerten Brinkman van Gramsbergen was wel tevreden met het spel. “In het begin gaven we goede kansen weg, maar dat hadden we later beter onder controle. Na rust zijn we bewust gaan inzakken, om te proberen via de counter toe te slaan. Daar waren we niet scherp genoeg in. Gelukkig hebben ze geen echte kans meer gehad.”

Jesper de Jager maakte in de blessuretijd nog een eigen doelpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.