Home / archiefcentraal / fietsster gewond bij ongeval met auto in ommen

fietsster gewond bij ongeval met auto in ommen

Een 50-jarige vrouw uit Lemele is woensdagochtend 12 september gewond geraakt bij een ongeval aan de Strangeweg. Een 56-jarige man uit Hattem kwam vanuit de Schurinkstraat en wilde zijn weg vervolgen rechtdoor de Strangeweg op.

Bij de kruising Haven-West fietste de vrouw en zij wilde vermoedelijk linksaf slaan naar Haven-Noord. De automobilist zag haar te laat en kon zijn voertuig niet op tijd tot stilstand brengen, waardoor er een frontale aanrijding volgde en de vrouw op de motorkap en voorruit van de auto terecht kwam. Zij werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.