Home / archiefcentraal / fanweekend randy en rosie in slagharen

fanweekend randy en rosie in slagharen

De wasberen Randy & Rosie van Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseren op 8 en 9 september een fanweekend. Deze levensgrote knuffeldieren en mascottes van het attractiepark worden elk jaar populairder en zullen deze dagen heel bijzonder maken voor hun fans.

Randy & Rosie wonen inmiddels al weer 4 jaar in de molen van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Ze begroeten ’s ochtends de gasten, hebben hun eigen shows & parades en ze maken bijna elke dag spannende avonturen mee op het attractiepark. Ze zijn inmiddels helemaal thuis in Slagharen en willen dat graag met de kleine gasten op het park vieren.

Het fanweekend is vol gepland met leuke activiteiten. Zo is er een exclusieve Meet & Greet voor de fans, kunnen parkbezoekers mee op avontuur als echte ontdekkingsreizigers en zullen ze alle favoriete plekken van Randy & Rosie leren kennen in het park.

Meer informatie is te vinden op www.slagharen.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.