duurzaamheidsfair in carrousel morgen ook nog

De eerste Vechtdal Duurzaamheidsfair is vrijdagmiddag van start gegaan in De Carrousel in Ommen met een kort symposium. Gedeputeerde Theo Rietkerk was daarbij aanwezig. Namens de provincie propageert hij gezamenlijke projecten die leiden tot minder gebruik van brandstof en grondstof die niet herwinbaar zijn. Overijssel zet daar flink op in. Wie een gezamenlijk project heeft dat leidt tot flink minder verbruik van energie en grondstof maakt zo maar kans op een flinke subsidie.

Hoe dat moet, wonen en werken in een wereld waarin bronnen steeds schaarser worden? De fair geeft daar antwoord op. Heel veel ondernemers presenteren hun oplossing vandaag en morgen in de Carrousel in Ommen. Meer isolatie, een zonneboiler waardoor het water door de zon wordt opgewarmd, ledlampen die ook in fittingen past van spaar- en gloeilampen, elektrische fietsen en scooters, enzovoort. Je komt ook duurzaam eten (uit het Vechtdal) tegen en duurzaam winkelen (de kringloopwinkel).

Vrijdag is de beurs nog open tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: lees hier de vooraankodiging .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.