duiven van maarten en harrie koggel het snelste

Voor de duiven van de leden van PV De Vechtvogels stond zaterdag 1 september opnieuw een dubbele vlucht op het programma. De 218 jonge duiven van negen liefhebbers vlogen een vlucht vanuit het Franse Morlincourt over een afstand van 399 kilometer. Om 08.30 uur werden ze gelost, en met een zuidwestenwind maakten de duiven snelheden van ruim 80 kilometer per uur.

Maarten en Harrie Koggel klokten de eerste duif om 13.26 uur, vlak daarachter kwam Gerrit Meijer, die plaats 2 tot en met 10 had. Gerrit Kruitbosch plaats 11, Herman Strikkers 13, Gait-Willem en Jan-Willem Keizer 19, Wim en Lisette Kramer 33, Nico Klumper 50 en Luc Klumper 66.

De andere vlucht was de tweede natourvlucht van dit seizoen. De 216 duiven van De Vechtvogels werden om 08.00 uur gelost in Boxtel over een afstand van 120 kilometer. Ook hier was de combinatie Maarten en Harrie Koggel de snelste, want zij klokten om 09.31 uur hun eerste duif met een snelheid van ruim 78 kilometer per uur en hadden tevens plaats 8. Anne Wassens 2, Herman Strikkers 3, Jan en Marc Pannen 4, 7 en 10, Nico Klumper 5, Gerrit Meijer 6 en 8, Gait-Willem en Jan-Willem Keizer 12, Marc Geissler 15 en Arjan en Hennie Kin 26.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.