drie onder parr voor gerrit tempert

Nijverdaller Gerrit Tempert speelde de ronde van zijn leven, met maar liefst 8 birdies en een score van 51 slagen over de 18 holes op de Pitch en Putt golfbaan te Lemele.

Maar liefst 46 stableford punten speelde Gerrit met deze score bij elkaar en speelde zijn handicap met maar liefst 2,7 naar beneden naar 4,7. Zowel de tien punten in het tussenklassement bij het stableford en het strokeplay waren deze week voor Gerrit. Wim Grondman uit Lemele kreeg voor zijn ronde van 64, 41 stableford punten en 9 punten voor de tussenstand bijgeschreven.

Ook de uit Heeten komende Gerard Schoot had 64 slagen nodig en kreeg 40 stableford en 8 punten. Nijverdaller Dinand Scholten en Bert Duerink uit Lemele kregen 38 stableford en 7 punten voor hun ronde van respectievelijk 62 voor Dinand en 56 voor Bert. Herman Scholten uit nijverdal en Theo Leestemaker sloegen 37 stableford bij elkaar Herman met 53 en Theo met 72 slagen en 7 punten voor het tussenklassement.

Ommennaar Jan Hekman (57 slagen), de Lemelnaren Henk Bendijk ( 61), Wim van de Linde (61), Henri Duerink (57) en Gerrit Dankelman (65) en Raaltenaar Hans Strijkveen (54 slagen) speelden 36 stableford bij elkaar en punten voor het tussenklassement. Dinand Scholten gaat nu op kop met 92 punten, Henk Bendijk volgt op 4 punten en Gerrit Koggel staat daar weer één punt achter in het stableford klassement.

Voor het strokeplay klassement pakte naast de genoemde Gerrit Tempert, Herman Scholten met 53 slagen, 9 punten, 8 punten waren er voor Hans Strijkveen na een ronde 54, 56 slagen hadden nodig de kersverse Nederlandse kampioen bij de senioren Joep van Mourik en Bert Duerink en schreven 7 punten bij. Voor Jan Hekman en Henri Duerink waren 5 punten het resultaat voor hun ronde 57. Theo Otten (58) Jan Nekkers (59) en Erwin Scholten (60 slagen) kregen ook punten bij geschreven. Met 187 punten gaat Hans Strijkveen op kop, gevolgd door Herman Scholten met 174 die weer gevolgd wordt met 161 punten door Theo Otten. Jan Hekman 122 en Jos Harmsen met 100 punten zijn dan de volgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.