dommerdieck wint voor derde maal op rij

Nadat de korfballers van d’Ommerdieck de eerste wedstrijd tegen NKC gewonnen hadden met 18-5, speelde de ploeg dinsdagavond tegen SDO in Westerhaar. Ook hier werd er gewonnen. De stand was 13-10 voor d’Ommerdieck.

Zaterdag 15 september speelde d’Ommerdieck 1 uit tegen Juventa 3 in Hardenberg. In verband met blessures van Henri Kikkert en Gerja Krul speelden Nienke Rijkeboer en Gerald Kikkert mee. d’Ommerdieck begon voortvarend, maar Juventa kwam gelijk. Vervolgens kreeg d’Ommerdieck iets meer grip op het spel, waardoor het met rust 4-7 stond.

Na de rust liep d’Ommerdieck verder uit tot 6-12. Hierna kwam Juventa weer terug in de wedstrijd. d’Ommerdieck was goed op schot en Juventa kon de achterstand niet meer inhalen. Eindstand 13-15.

Doelpunten: Agnes Krul 6x, Stefan van Veldhuizen 3x, Nienke Rijkeboer 2x, Gerald Kikkert 2x Carla Aalbers 1x, Miranda Krul 1x. Zaterdag 22 september is de returnwedstrijd tegen Juventa. d’Ommerdieck speelt dan thuis om 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.