dedemsvaart geeft voorsprong weg

Dedemsvaart is in de derde klasse begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen Oldenzaal. Voor rust leek er geen vuiltje aan de lucht voor de oranje hemden want via Patrick Vos (al na 1 minuut) en Ruben Klinkenberg na twintig minuten zetten Dedemsvaart op een 2-0 voorsprong.

Na rust was het echter al snel 2-2 want in de 56ste en 62ste minuut waren het de gasten uit Oldenzaal die het doel wisten te vinden. Daar bleef het ook bij ondanks kansen voor beide teams.

EMMS had een slechte dag tegen Heeten, al leek het daar in het begin niet op. Yuri Herstenberg scoorde al na één minuut spelen. Het gedegradeerde Heeten ging niet bij de pakken neer zitten en het negen minuten later al 1-1, terwijl voor rust ook nog de 1-2 viel.

Na rust ging Heeten vrolijk verder met scoren en aan het eind stonden er de duidelijke cijfers van 1-5 op het bord. Het kon wel eens een zwaar seizoen worden voor de mannen uit Slagharen. Vorig seizoen verbleef de ploeg ook lange tijd in de onderste regionen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.