Home / archiefcentraal / de stuwzangers aanwezig tijdens proef dalfsen

de stuwzangers aanwezig tijdens proef dalfsen

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren treedt twee keer op tijdens Open Monumentendag in het kader van Proef Dalfsen. Op het Kerkplein zijn er op zaterdag 8 september optredens te verwachten om 13.00 en 14.30 uur.

Tijdens de Blauwe Bogen Dagen trok het koor veel publiek. Vanuit Dalfsen maar ook van ver daarbuiten. Inmiddels heeft het koor ook al diverse leden uit Dalfsen binnen haar gelederen. De optredens in Dalfsen staan aan de vooravond van een nieuw op te nemen cd. Op zaterdag 22 september zal Mirasound uit Amersfoort een tweede cd opnemen van het koor.

Wijlen Ge Voskuylen begon zijn bedrijf in Wijhe en kreeg grote bekendheid in den lande door bekende koren en orkesten vast te leggen op elpee. Zijn zoon zet de traditie voort. Vele shantykoren kloppen inmiddels bij Mirasound aan. Diverse liederen die worden opgenomen van De Stuwzangers zijn alvast te horen tijdens de Open Monumentendag Proef Dalfsen.

De tweede cd van De Stuwzangers komt naar verwachting in november uit. www.destuwzangers.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.