Home / archiefcentraal / de kleine zielen in de voorveghter

de kleine zielen in de voorveghter

In Theater De Voorveghter vindt op dinsdag 2 oktober de toneelvoorstelling De kleine zielen plaats. De kleine zielen is een prachtig familiedrama gebaseerd op Couperus’ De boeken der kleine zielen en heeft een sterrencast met onder meerThom Hoffman, Marie-Louise Stheins en Marc Klein Essink.

Het verhaal gaat over het leven van Constance. Na jarenlange afwezigheid keert zij terug naar haar geboortestad Den Haag. Dertien jaar eerder bedroog ze haar echtgenoot met Van der Welcke, waarmee ze uit eerbesef trouwde en een kind kreeg. Ondanks de liefde voor haar familie, raakt Constance de stempel van overspelige vrouw die de familie ten schande heeft gemaakt niet kwijt. De sociale controle, de afgunst en de roddels van een welgestelde Haagse familie botsen met een vrouw die vecht voor levensgeluk en de toekomst van haar kind.

Naar aanleiding van de samenwerking tussen De Bibliotheek Hardenberg, Boekwinkel Heinink en Theater De Voorveghter wordt de leden van de bibliotheek een korting van 5 euro aangeboden.

De kleine zielen

Dinsdag 2 oktober

Aanvang 20:15 uur (inleiding 19:15 uur)

Bezoekers krijgen op vertoon van hun bibliotheekpas 5 euro korting aan de kassa van Theater De Voorveghter. Deze aanbieding is alleen telefonisch of aan de kassa te reserveren.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.