dames nieuwleusen gelijk tegen achilles

Afgelopen zaterdag speelden de dames van S.V. Nieuwleusen tegen Achilles Enschede. Onder de rook van de brullende auto`s van de autorodeo, startten de dames voortvarend op een vrijwel leeg Klaverblad. Het onnodige verlies van vorige week zat nog vers in het geheugen en dit mocht niet weer gebeuren. Het waren echter de dames van Achilles die hun kansen afmaakten en op een 0 – 2 voorsprong kwamen.

Na ruim 20 minuten spelen weet Marlissa Noordergraaf de aansluitingstreffer te maken na een mooie individuele actie. Enige tijd later wordt de doorgebroken Manon Klomp onderuit gehaald door de keeper van Achilles waar scheidsrechter R. Zieleman dan ook terecht een strafschop voor geeft, die netjes door Astrid Visscher in het net wordt gelegd. 2 – 2.

Ruim 5 minuten voor het einde van de eerste helft weet Marlissa Noordergraaf opnieuw het net te vinden op aangeven van Manon Klomp, waarmee de ruststand op 3 -2 komt in het voordeel van de dames van S.V. Nieuwleusen.

Ook in de tweede helft ging het spel gelijk op, maar werden de kansen niet benut. Tot één van de spitsen van Achilles gemakkelijk ging liggen in de 16 meter en de scheidsrechter hen een penalty toekende. De aanvoerder weet keeper Gerda Prins te passeren, waarmee de eindstand komt op 3 – 3.

Opstelling: keeper: Gerda Prins; verdediging: Simone Schreur, Annelies Kooiker, Marjanne Klomp, Esther Kijk in de Vegte; middenveld: Corina Klomp, Marlissa Noordergraaf, Wendy Visscher; aanval: Laura Krul, Astrid Visscher, Manon Klomp.

Volgende week spelen de dames wederom thuis om 12:30 uur tegen vv Hellendoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.