Home / archiefcentraal / dalfsenaar aangehouden voor belediging en bedreiging

dalfsenaar aangehouden voor belediging en bedreiging

Een 20-jarige man uit Dalfsen is in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 september aangehouden voor belediging en bedreiging van een ambtenaar in functie.

De politie was ter plaatse vanwege een vernieling aan een auto. Het werd niet duidelijk wie deze vernieling gepleegd had. De 20-jarige man reageerde verbaal erg opgefokt en geagiteerd. Ook riep hij ineens ‘dat hij het gedaan had’. Toen hem werd verzocht zijn taalgebruik aan te passen, begon hij de agenten uit te schelden. Hierop werd hij aangehouden.

Omdat de man agressief werd, zich hevig verzette en doodsbedreigingen tegen een politieman ging uiten, werd hij met gepast geweld geboeid en naar het politiebureau overgebracht. Er is proces-verbaal opgemaakt voor belediging en bedreiging. Het is nog onduidelijk of de man ook als verdachte van de vernieling in aanmerking komt.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.