Home / archiefcentraal / clubgebouw scouting geopend

clubgebouw scouting geopend

De bouw, waarvan de voorbereidingen al in 2002 waren opgestart, is in 2005 van start gegaan. Omdat het clubgebouw bijna volledig gebouwd is met behulp van vrijwilligers nam de bouw een aantal jaren in beslag. In het seizoen 2010/2011 kon de club gebruik gaan maken van het nieuwe gebouw. De laatste twee jaar is veel tijd gestoken in de afwerking van het gebouw en terrein. Zelfs op de dag voor de opening werden er nog klussen zoals de bestrating afgerond.

De opening van het clubgebouw werd voorafgegaan door een open dag voor alle inwoners van Nieuwleusen en omgeving en was een groot succes. Veel mensen uit Nieuwleusen en omringende plaatsen kwamen een kijkje nemen en Scouting Nieuwleusen mocht een groot aantal geïnteresseerde kinderen begroeten en uitnodigen voor een kijkje bij een opkomst.

De dag werd afgesloten met een feestavond voor genodigden.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.