Home / archiefcentraal / chantal oudt van happy tails wint eerste prijzen

chantal oudt van happy tails wint eerste prijzen

Hondenschool Happy Tails had dit weekend het genoegen de laatste landelijke outdoor dog dance wedstrijd van dit seizoen te organiseren. De wedstrijd vond plaats op het terrein van de Bosruiters in Den Ham en werd onder andere gejureerd door een van de beste en bekendste Nederlandse dogdancers, Brigitte van Gestel. Deelnemers konden ook promotiepunten behalen; het was een officiële wedstrijd onder auspiciën van de Nederlandse Dog Dance Bond.

Deelnemers uit heel Nederland lieten hun Freestyle shows met hun honden zien op passende muziek. Dogdance instructeur Chantal Oudt van Hondenschool Happy Tails won zowel zaterdag als zondag de eerste prijs in haar klasse.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.