Home / archiefcentraal / cda in ommen houdt spreekuur

cda in ommen houdt spreekuur

Het thema voor het najaar 2012 is voor het CDA de WMO en wat daar aan verwant is. “Wat gebeurt er met de AWBZ, hoe gaat het zelfstandig wonen na 1 januari, hoe loopt de schuldhulpverlening en de armoedezorg, de jeugdzorg, cliëntondersteuning, de gevolgen van de wet werken naar vermogen: allemaal onderwerpen welke de kernwaarden zijn van het CDA en waar het CDA zich sterk voor maakt. Mensen maken zich zorgen en wij willen weten hoe wij deze zorg beheersbaar kunnen maken.”

Maandag 1 oktober heeft het CDA Ommen spreekuur vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur in het Gemeentehuis in Ommen. Met dit spreekuur wordt er een begin gemaakt om beleid te maken en bij te stellen. In vervolgsessies wordt daarop teruggekomen. De data van de vervolg spreekuren wordt nader gepubliceerd. Het CDA verwacht een grote belangstelling, omdat alle burgers hiermee in aanraking komen.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.