burendag plaatskamp groot succes

Tot 15.00 uur kon het snoei- en tuinafval gebracht worden bij de container die Pekkeriet in opdracht van woningstichting VechtHorst geplaatst heeft. Uiteindelijk uur was de container “mudvol”. Vervolgens werd het veldje omgetoverd tot feestterrein met een tent waar vanaf 16.30 uur een gratis BBQ werd gehouden voor en door aan de bewoners van de buurt. Onder meer slingers, ballonnen, kleurplaten, stoepkrijt, koffie en koekjes kwamen uit het feestpakket van de AH.

Ongeveer 70 mensen deden hier aan mee. Alle rangen, standen, kleuren, leeftijden liepen door elkaar tijdens deze BBQ, die mede mogelijk gemaakt werd door een financiële ondersteuning van het oranjefonds. Er hing een gemoedelijke sfeer en mensen hadden het duidelijk naar de zin. “Regelmatig hoorde je: kunnen we dit niet vaker doen?” aldus de organisatie. “Kunnen we zo ook eens opnieuw straatversiering bedenken voor Koninginnedag? Hoe zit het nu met de plannen voor een Beweegtuin? Nou plannen voor een Beweegtuin zijn er zeker en door de Burendag is het draagvlak zeker vergroot.”

De Burendag heeft voor de organisatie zijn doel voorlopig bereikt, want de buurt wordt leuker, socialer en veiliger nu buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.