bruchterveld begint ijzersterk aan competitie

Bruchterveld begint met een duidelijke 4-0 zege tegen titel kandidaat SCD’83. Vorig seizoen werd er twee keer verloren van de Dedemsvaarters, dus Gerrit Cramer wilde revanche. Dat kreeg hij dus ook en de zege was meer dan verdiend. Over geluk had Bruchterveld niet te klagen want na twintig minuten grabbelde Steven Zwiers mis bij een vrije trap. Gerjon Otten zag ineens een leeg doel en het was niet moeilijk om daar de bal in de te koppen.

Daarna kreeg Bruchterveld wat meer kansen. Roelof Richterink lobde de bal onderkant lat en Martijn Huisjes kopte de bal na een mooie aanval richting ballenvanger.

Na rust begon SCD’83 wat meer te drukken, al leverde het niet echt kansen op. Gerrit Cramer besloot tot een wissel omdat Rienk van der Veen het niet meer kon belopen. Broer Tim mocht erin en dat was een gouden wissel. Na tien seconden kreeg hij de bal aan de linkerkant. Kapte zijn man uit en met een prachtige boog verdween de bal in de lange hoek. SCD was van slag, en even later was het weer Tim van der Veen die keurig het overzicht behield en Martijn Huisjes knap aanspeelde, die op zijn beurt Niels Lubbers een niet te missen kans gaf.

Dat Lesley op de Haar vlak voor tijd nog een vrije trap door de handen van Steven Zwiers knalde was het voor de statistieken.

Tim van der Veen vroeg zich wel af “Wat moet ik doen om in de basis te komen”. Volgens Gerrit Cramer mag hij elke week wel zo invallen. Jan Peter Jonkman vond de zege een beetje geflatteerd. ” Ik denk dat het een beetje gelijk op ging. Wij waren op weg om de gelijkmaker te maken, maar ik moet zeggen, hij knalt hem er fantastsich in. Het is nog een lange weg, en volgende week maar beter”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.