Home / archiefcentraal / boerderijen in besthmen en eerde verlicht

boerderijen in besthmen en eerde verlicht

Tijdens dit evenement zetten de bewoners hun boerderij of woning letterlijk in de schijnwerpers en geven zij op eigen wijze inhoud aan het thema ‘reclame’. Bezoekers moeten tijdens het rijden van de route goed opletten, want er zit een rebus in verwerkt waar een mooie prijs mee gewonnen kan worden. Het landbouwmuseum, Hammerweg 59a, nabij de rotonde richting Den Ham is op deze avonden ook geopend.

Aan het eind van de route worden de bezoekers feestelijk onthaald aan de Batterinkweg, waar gelegenheid is voor een hapje en een drankje. Bij voldoende deelname wordt er een bingo gedraaid. Op zaterdag 29 september zorgt een dj voor een muzikale afsluiting.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.