bloemen centraal in vinkenbuurt

Voor de 74e keer vindt in de week van 17 september de bekende Floralia-week plaats in Vinkenbuurt. Tijden de Floralia staan bloemen centraal. Dus gaan de kinderen van o.b.s. Vinkenbuurt dinsdagmorgen 18 september naar de pluktuin van kwekerij JiTa om bloemen te plukken voor de bloemstukjes die ze op school gaan maken. ’s Middags worden er op school spelletjes gespeeld.

Alle inwoners van Vinkenbuurt, jong en oud, mogen deze week ook thuis aan de slag met bloemen en andere natuurlijke materialen om een stukje te maken voor de vrije inzending. Alle bloemstukjes worden beoordeeld door een deskundige jury.

Op woensdagmiddag 19 september is er een leuk programma voor alle school-en buurtkinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen gaan dan creatief aan de slag.

Vrijdagavond is er vanaf 19.30 uur in het Buurthuis de Bazaar met spelletjes voor groot en klein waarbij vele mooie prijzen zijn te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.