bissinghcrossers houden bmx kampioenschap

Op de BMX-baan van FCC de Bissinghscrossers op Sportpark Westbroek in Ommen wordt zaterdag 8 september het Sallands kampioenschap gehouden. Aan deze landelijke wedstrijd doen ongeveer vierhonderd rijders mee uit heel het land en geldt als plaatsingswedstrijd voor het NK van 2013, die ook in Ommen gehouden wordt.

De wedstrijd start om 11.00, de finales zijn rond 16.00. Toegang tot het evenement is gratis.

De Bissinghcrossers hebben nieuwe clubshirts, mogelijk gemaakt door Frits BMX en Hydynamic, die om 10.45 door de rijders in ontvangst worden genomen. Geïnteresseerden mogen overigens vier keer gratis meetrainen op maandag of donderdag. Kijk voor meer informatie op www.debissinghcrossers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.