biljartruimte de trefkoele geopend

De nieuwe biljartruimte in De Trefkoele in Dalfsen is afgelopen donderdagavond officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde onder toeziend oog van alle leden van de biljartvereniging, de beheerder (dhr Heering), de voorzitter van de Trefkoele (dhr Peerdeman) en burgemeester Noten.

De officiële opening werd door Han Noten verricht door een lint door te knippen. Daarna speelde de burgemeester een korte partij tegen de voorzitter van de vereniging. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Wie kennis wil maken met de biljartvereniging kan op 22 en 29 september terecht tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De vereniging houdt dan namelijk inloopmiddagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.