bijzondere eerste schooldag op de tweemaster

Inmiddels zullen de leerlingen wel weer gewend zijn aan school, maar de eerste schooldag op basisschool De Tweemaster in Nieuwleusen verliep niet helemaal gewoontjes. De leerkrachten genoten in de pas aangelegde schooltuin eigenlijk nog van de vakantie. De schooltuin zag er uit als een minicamping, waar de leerkrachten zich opperbest vermaakten.

De directeur maakte samen met de kinderen uiteindelijk een einde aan de vakantie. De leerkrachten kregen een t-shirt overhandigd met daarop alle namen van hun groep. Tevens kregen ze een schepje aangeboden, die symbolisch stond voor de overdracht van de tuincommissie aan de leerlingen voor het onderhoud aan de schooltuin. Dat het goed gaat met de schooltuin is duidelijk. Hoewel het nog lang geen winter is, kunnen ze op De Tweemaster al stamppot boerenkool maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.