bijsterbosch valt niet op tussen het engels geweld

De twee races in de British supersport race tijdens het BSB weekend hebben voor Pepijn Bijsterbosch niet gebracht wat hij gehoopt had.

“Weer een weekend met problemen. Juist nu de problemen met de elektronica opgelost leken, kregen we de vering niet goed in de tweede race. Daardoor kon ik mijn ritme niet vinden en reed geen goede races Een weekend en seizoen om gauw te vergeten”. aldus een teleurgestelde Bijsterbosch.

Raceliefhebbers kunnen het Start team dit seizoen nog één keer aan het werk zien. Op zeven oktober pakt men tijdens de “race of the champions” groots uit met de traditionele sponsordag. Bijsterbosch hoopt dan nog één keer te vlammen en een goed resultaat neer te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.