Home / archiefcentraal / bergentheim krijgt flink op de broek

bergentheim krijgt flink op de broek

Promovendus Bergentheim dat vorige week nipt won in Zwolle van Be Quick, kreeg zaterdag flink om de oren van AVW’66. Met maar liefst 2-8 werden de Bantummers vernederd op eigen veld. Na een half uur was het al 0-3 door driemaal Daan Boonman. Voor rust werd er nog twee gescoord en stond het 0-5.

Na rust begon de thuisclub wat beter en kwam het terug tot 2-5. Daarna was de koek op en scoorde AVW’66 nog driemaal.

In dezelfde klasse was Nieuwleusen niet bij machte om punten bij Vroomhoopse Boyus weg te halen. Bij rust was het 1-0 en na rust maakten de Boys er nog één en werd het 2-0 voor de thuisclub. Vorig seizoen begon Nieuwleusen ook al zwak. Nu staan ze ook nog nul punten na twee wedstrijden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.