balkbrug heeft net niet leukste zwembad

Zwembad Het Heuveltjesbospad in Balkbrug is net niet het leukste zwembad van Overijssel geworden. In de verkiezing Zwembad van het Jaar moest het zwembad alleen Zwembad Hasselt/Prins Arien van Wijngaardenbad voor laten gaan.

Maar liefst 19.984 brachten hun stem uit. Vanaf nu kan er ook gestemd worden op alle binnen- en combizwembaden van Nederland via www.zwembadvanhetjaar.nl Zwembad Hasselt had in Overijssel de beste combinatie van het aantal stemmen en de verkregen cijfers. Zij ontvangen hun Award op 28 november op de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Dit jaar keert de organisatie samen met haar partners voor iedere stem € 0,05 uit aan KiKa. De missie van KiKa is om kinderkanker de wereld uit te helpen. In 2011 werden er ruim 63.000 stemmen uitgebracht bij De Zwembad van het Jaar Verkiezing. De verkiezing is gratis voor genomineerde zwembaden en stemmers. De winnaars worden op 28 november 2012 bekend gemaakt (de binnen- en combibaden) en gehuldigd (alle winnende zwembaden) tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Voor de mensen die stemmen zijn er leuke prijzen te winnen. Zo zijn er 3 Ecamp vakanties te winnen naar campings met de mooiste zwembaden. 10 keer een jaarabonnement op de Eurosport Player en 5x een abonnement op Mijn Zwemcoach van de KNZB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.