avond over reis naar israel en egypte

Eén van de voorgenomen reizen staat gepland voor 2 tot en met 16 april 2013. Het betreft een afwisselende rondreis naar Egypte en Israël die vol zit met eeuwenoude cultuur, Bijbelse historie en gevarieerd natuurschoon. Bezoeken aan Bijbelse plaatsen zoals de Berg Horeb en het prachtige Grieks-orthodoxe St. Catharina Klooster zijn bijvoorbeeld onderdeel van de reis. Andere hoogtepunten zijn de Vallei der Koningen nabij Luxor, een boottocht op de Nijl, de stad Jeruzalem, drijven op de Dode Zee, de kleurrijke soeks en genieten van de stilte op het Meer van Galilea.

Dominee Gerrit Kobes hoopt deze reis te leiden. Dinsdagavond 18 september is er een informatieavond over de trip, verzorgd door Lex Boer, directeur van DrieTour. De kosten voor deze 15-daagse reis bedragen 2350 euro. Dit is exclusief reisverzekering (24 euro) en annuleringsverzekering (6 procent van de reissom). De toeslag voor eenpersoonskamer bedraagt 420 euro. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 35.

De informatieavond begint om 20 uur, in één van de zalen van het Hervormd Centrum. Wie alvast het programma wil zien kan contact opnemen met dominee Kobes (kobesg@planet.nl of 0529454996).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.