Home / archiefcentraal / avereest begint goed lemele niet

avereest begint goed lemele niet

Avereest is in de vierde klasse dit jaar goed begonnen.Met 2-0 werd thuis gewonnen van Wilsum. Door doelpunten van Lennard Hazekamp en René Kosters werd Wilsum aan de zegekar gebonden. Een goed begin voor het team van Bart Ester dat vorig seizoen degradeerde uit de derde klasse.

Lemele kende geen goede start. ‘s Heerenbroek dat vorig seizoen de eerste periode pakte en heel lang mee deed om het kampioenschap was met 4-1 een maatje te groot voor het team van Hendri Zwinselman In de 50ste minuut maakte Frank van Leusen de 2-1 en leek er nog van alles mogelijk voor Lemele. Maar vijf minuten later was de 3-1 al een feit en liep Lemele achter de feiten aan. Vlak voor tijd werd het 4-1 en bleven de punten in ‘s Heerenbroek.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.