atber jordy luisman twaalfde in hoboken

In het Belgische Hoboken werd op zondag 23 september een Nationale veldrit verreden. Jordy Luisman stond namens ATB-Team Lemelerveld aan het vertrek van deze cross.

De veldrijder van ATB-Team Lemelerveld werd tijdens de startopstelling op plek zestig opgesteld. Na de smalle startstrook werden al vrij snel grote verschillen gemaakt terwijl Jordy in de achtervolging reed. De eerste helft van de wedstrijd kwam hij moeizaam naar voren op de supersnelle omloop. De tweede wedstrijdhelft verliep beter. Hij raapte één voor één renners op en wist uiteindelijk nog als 12e te finishten in een sterk deelnemersveld. De wedstrijd werd gewonnen door de Duitser Marcel Meissen van de BKCP Powerplus ploeg.

Volgend weekend start in Nederland het crosseizoen met de Nationale veldrit van Dordrecht. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.