atb team lemelerveld kiest voor jong talent

ATB-Team Lemelerveld heeft voor de komende drie jaar haar concept gewijzigd. De nadruk komt meer te liggen op het begeleiden en faciliteren van jong talent uit de regio. Daarnaast gaat de discipline veldrijden meer aandacht krijgen. Hiermee is het team gedurende het gehele jaar actief in de fietssport.

Voor komend seizoen heeft het ATB-Team Lemelerveld drie jonge enthousiaste renners aangetrokken.

Mats Lammertink uit Wierden is 17 jaar en komt uit in de categorie junioren. Hij gaat zich hoofdzakelijk richten op het veldrijden en zal in de zomer actief zijn op de mountainbike. Naast de nationale wedstrijden rijdt Mats ook de GVA-Trofee in België. Mats heeft op 16 september zijn debuut gemaakt voor het team tijdens de Steenbergcross in Erpe-Mere (België). Hij begon de wedstrijd sterk maar moest helaas vroegtijdig de wedstrijd verlaten. Na in aanraking te zijn gekomen met een andere renner bezeerde hij zijn ribben zodanig dat verder strijden geen optie meer was.

Jordy Luisman blijft evenals voorgaande seizoenen ook voor het team actief in het veldrijden. Zijn veldritseizoen is eveneens gestart op 16 september met een Nationale cross in het Belgische Koningshooikt. In een sterk deelnemersveld werd hij zesde.

Raymond en Dennis van de Kruisweg uit Oldebroek zijn de nieuwkomers in het team die zich volledig op het mountainbiken gaan richten. Raymond is 17 jaar en reed afgelopen seizoen zijn eerste mountainbikewedstrijden. Onlangs werd hij nog derde op het Nederlands Kampioenschap voor junioren. Dennis (15 jaar) is volgend jaar tweedejaars nieuweling. Afgelopen seizoen heeft hij al diverse top-tien uitslagen gereden en liet zien over het nodige talent te beschikken. In de categorie Amateurs/Sportklasse blijven Rick Oosterlaar en Jeroen Wessel ook volgend seizoen actief op de mountainbike voor het ATB-Team. Dienand Broekhuis en Rob en Mark van der Heijden verlaten het team na afloop van het huidige seizoen.

Naast de nieuwe renners wordt ook de staf van het team uitgebreid. Drikus van ’t Ende komt het team versterken. Hij is een bekend gezicht in de mountainbikewereld en is al jarenlang bij alle wedstrijden aanwezig.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.