Home / archiefcentraal / asc62 wint met 3 1 van ozc

asc62 wint met 3 1 van ozc

ASC’62 won vanmiddag met 3-1 van OZC. Het verschil was Mathij svan Gelder die de grote man bij ASC was. Twee keer wist hij het doel te treffen en één keer legde hij de bal pan klaar neer voor Piet de Jong. Redmar Roelofs redde de eer voor OZC door een strafschop te benutten.

ASC en OZC begonnen fel aan het duel, waarin OZC het betere van het spel had. Nicky van Rijn trof na een goede vrije trap de lat. Vlak voor rust kwam ASC op voorsprong door een enorme verdedingsfout en Mathijs van Gelder schoof de bal rustig langs de doelman. OZC had daarna pech dat een goede aanval door Redmar Roelofs tegen de lat werd geschoten.

Na rust een fel OZC. Ruben Biemans mocht vrij inkoppen maar raakte de paal twee maal. UIt een counter bleef daarna van Gelder heel koel en gaf op tijd de bal aan Piet de Jong en het was 2-0. OZC antwoordde direct en niet veel later lag de bal op de stip. Redmar Roelofs scoorde simpel.

OZC had daarna pech dat Steven Warmelink met rood van het veld moest na een simpele overtreding. Bij de vrije trap die er volgde stond Mathijs van Gelder zo vrij als een vogeltje en hij scoorde beheerst en was het 3-1.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.